Absinth Bairnsfather 1 l

Kód: 1403080
Značka: Bairnsfather
740 Kč 740 Kč / 1 l
Skladem
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Absinth Bairnsfather je vyroben podle tradičního receptu pro nedestilovaný absinth.  Byliny jsou macerováné ve velejemném lihu, kde tvoří macerát.  Tento macerát je následně filtrován přes křemelínový filtr, kde jsou zbytky bylin odstraněny a konečný výrobek je čistý.

 Pro výrobu se zásadně používá pelyněk pravý z vlastní úrody, který výrobce pěstuje a šlechtí přes 20 let.   Pelyněk je sklízen a sušen ručně. Z rostliny se používá jen vrchní kvetoucí část.

První přírodní absinth v České republice.

Informace o alergenech.

Absinth Bairnsfather 1 l

Expres po Praze

V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
Absinth Bairnsfather 1 l

Rychlé dodání

Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
Absinth Bairnsfather 1 l

Kamenná prodejna

V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
Absinth Bairnsfather 1 l

Alkoholu rozumíme

Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Absinthy
% alkoholu: 55
Objem: 1 l
Výrobce: Bairnsfather

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Již od roku 1992 vyrábí společnost Bairnsfather své magické nápoje. Přímo pod Červenou horou a Červenohorským sedlem leží tato palírna, na kterou dohlíží tajemné Jesenické hory. Zde vzniká absinth prémiové kvality. Cíl je jediný: vyrábět ten nejkvalitnější absinth, používat nejčistější líh, vodu a byliny. Díky kombinaci moderních přístrojů a tradičních postupů vznikají nápoje výjimečné kvality. Proto je Bairnsfather exportován do celého světa a konzumuje se tam, kde lidé poznají, co to je kvalita a rozdíl mezi ručně vyráběnými nápoji z bylin a průmyslovou výrobou lihovin z trestí a barviv.

   #ShowMore# 

Z čeho se vyrábí absinth

Pro výrobu bylinných destilátů Bairnsfather jsou používány pouze nejčistší suroviny. Základem je pelyněk pravý, který v palírně šlechtí přes 20 let. Tento pelyněk je francouzský (Pontalier) a švýcarský (Val-de- Travers) hybrid. Část bylin potřebných pro výrobu si v palírně pěstují sami. Jedná se především o alpské byliny, kterým se daří v drsném horském prostředí. Ty jsou sklízeny ručně a sušené za tmy v chladném přírodním prostředí historické stodoly. Palírna též přináší osvětu o účincích absinthu, ale také jak správně pít absinth.