Angostura 1824 Premium Rum 0,7 l

Kód: 1282500
Značka: Angostura
1 259 Kč 1 798,57 Kč / 1 l
Skladem
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Angostura 1824 Reserve je směs nejjemnějších rumů vybíraných osobně master blenderem z nejlepších sudů. Rumy Angostura zrály nejméně 12 let v sudech z amerického dubu po bourbonu. Angostura 1824 má barvu bronzu, chuť je velmi jemná se stopami vanilky, medu, koření a čokolády.

Informace o alergenech.

Angostura 1824 Premium Rum 0,7 l

Expres po Praze

V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
Angostura 1824 Premium Rum 0,7 l

Rychlé dodání

Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
Angostura 1824 Premium Rum 0,7 l

Kamenná prodejna

V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
Angostura 1824 Premium Rum 0,7 l

Alkoholu rozumíme

Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Rumy
% alkoholu: 40
Objem: 0,7 l
Stáří: 12 let
Výrobce: Angostura
Země: Trinidad&Tobaggo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Rum Angostura je jedním z nejznámějších rumů pocházejících z Karibiku. Je pojmenován po městečku Angostura na ostrově Trinidad, kde se slavná palírna Angostura Limited nachází. Historie tohoto rumu sahá až do 19. století, konkrétně do roku 1824, kdy Johann Gottlieb Benjamin Siegert, německý lékař, voják a bylinkář, založil továrnu na výrobu hořkých bylin. Jeho bylinné tonikum, známé jako Angostura Bitters, se stalo populárním lékem proti žaludečním potížím a bylo využíváno i jako důležitá složka pro rumové koktejly. Jeho syn, Carlos Siegert, rozšířil rodinný byznys o výrobu rumu. V roce 1875 začala továrna vyrábět rum pod značkou "Rum Angostura". Od té doby se rum Angostura stal ikonickým produktem a exportuje se do mnoha zemí po celém světě.

   #ShowMore# 

Rum z Trinidadu Angostura

Ostrov Trinidad je známý svou dlouhou tradicí výroby rumu a místní rodiny si toto umění předávají z generace na generaci. Díky tomu se přirozeně podařilo spojit moderními výrobní procesy s těmi tradičními. Je to ale pouze část důvodů, proč jsou místní rumy natolik úspěšné. Místní cukrová třtina má díky bohatému podloží vynikající vlastnosti a je ideální pro karibský rum. Po jejím sklizení, které probíhá ve většině případů ručně, následuje ještě dlouhá cesta, než je rum stočen do láhví. Po destilaci a dalších potřebných procesech rum ve většině případů odpočívá dlouhé roky v dubových sudech pod pečlivým dohledem Masters Blenders. Ti z palírny Angostura mají vynikající pověst a zvyšují tak zájem o rumy z Trinidadu.