Barceló Gran Anejo Dark 0,7 l
Kód: 1337205Související produkty
Detailní popis produktu
Ron Barceló Gran Anejo je vynikající směsí nejlepších dominikánských rumů zrající více než šest let v dubových sudech, které prošly vypalováním na nejvyšší úroveň - heavy chair. Díky tomu se Barceló Gran Anejo Dark vyznačuje exkluzivní chutí s nádechem kávy, tabáku a ořechů a lehce nasládlejším závěrem.
Informace o alergenech.
Expres po Praze
Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.Doplňkové parametry
Kategorie: | Karibské rumy |
---|---|
% alkoholu: | 37,5 |
Objem: | 0,7 l |
Stáří: | minimálně 6 let |
Výrobce: | Barceló |
Země: | Dominikánská republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Společnost Barcelo & Co. byla založena v roce 1930 panem Julianem Barcelo. V osmdesátých letech si rum Barceló vybudoval významnou pozici mezi vedoucími značkami na trhu s rumem. V roce 1992 byl zahájen export, v roce 1994 se prodával na více než deseti zahraničních trzích. V roce 2000 vytvořili rodinní vlastníci se španělskými investory společnosti společný podnik BAINSA (Barceló International). Španělská strana investovala více jak 20 miliónů dolarů do výstavby nové továrny v San Pedro Macorís, která zcela vyhovuje přísným požadavkům zahraničních trhů. Dnes se Ron Barceló prodává ve více než dvaceti zemích. Jen na španělském trhu se ho pak prodá 450.000 devítilitrových kartonů ročně.
#ShowMore#
Moderní výroba
Dominikánský rum Ron Barceló se vyrábí v jedné z nejmodernějších továren na světě, speciálně navržené pro výrobu a zrání rumu. Je vybavena nejpokročilejšími výrobními technologiemi. Kvalita nerezových tanků je na úrovni nejlepších vinařských tanků používaných v Evropě a sudy jsou uchovány ve vertikální pozici. V továrně je použita nejnovější generace úpraven vody a další technické inovace. Za úspěchem rumu Barceló stojí především pečlivý proces zrání. Ne každá značka rumu totiž tradiční proces zrání dodržuje a v mnoha případech s ohledem na omezené výrobní kapacity a chybějící zákonná omezení dochází k umělému „dozrávání“ rumů. Kapacita společnosti Barceló umožňuje současné zrání čtyři miliónů litrů alkoholu v dubových sudech. Je zajímavé, jak sud ovlivňuje zrání destilátu. V dalším případě za úspěchem stojí investice do technologií. Celá výroba rumů probíhá v moderní továrně, kde se evropská technologie a know-how setkávají s dominikánskou tradicí.