Bem-Te-Vi Master Collection Branco 0,75 l
Kód: 2601755Související produkty
Detailní popis produktu
Víno BEM-TE-VI MASTER COLLECTION DOC BRANCO má barvu citrusů. Víno překvapí příjemně vyváženým svěžím aroma zralého tropického ovoce zejména ananasu a mučenky. Chuť je plná, jemně krémová s vyváženou kyselinkou a příjemným delším závěrem. Díky batonáži (batonnage) v nerezovém sudu po dobu 5 měsíců získá výsledné víno plnější chuť a vůni.
BEM-TE-VI je nádherně zbarvený zástupce říše ptactva (vyobrazený na vinětě) žijící zejména v Brazílii. Ta je jedním z hlavních odběratelů portugalských vín od společnosti Morais Rocha Wines.
Portugalské suché bílé víno z oblasti Alentejo. Cuvée: Antao Vaz a Arinto. Víno doporučujeme podávat vychlazené na 10-12 °C. Procento alkoholu se může mírně lišit dle ročníků. Alergeny: obsahuje siřičitany.
Co značí přeškrtnutá cena?
Expres po Praze
Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.Doplňkové parametry
Kategorie: | Vína |
---|---|
% alkoholu: | 13.5 |
Objem: | 0,75 l |
Výrobce: | Morais Rocha Wines |
Země: | Portugalsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodinné vinařství Morais Rocha Wines vzniklo teprve před patnácti lety, přesto však působí jako by tady bylo odjakživa. Do puntíku se tu dodržují starodávné techniky nejen při pěstování a sklizni vinné révy, ale i při jejím zpracování. Zralé sladké hrozny jsou nejprve šetrně ručně sbírány a poté rychle převezeny do vinařství. Samotná výroba je již velmi moderní, víno zraje v nerezových kádích nebo dřevěných sudech. V tancích z nerezu se nechává zrát víno určené k rychlé spotřebě, ponechává si tak svou svěžest a chuť typických portugalských odrůd. Část vín dozrává v sudech z amerického nebo francouzského dubu, některá z nich až 24 měsíců. Tato vína mají potom velký potenciál k dalšímu zrání v láhvi, kde mohou zrát dalších 5–15 let.
#ShowMore#