Coloma 8 Y.O. 0,7 l
Kód: 1338260Související produkty
Detailní popis produktu
Opravdový kolumbijský klenot mezi rumy, to je rum Coloma 8 Y.O . Tento vynikající rum zraje osm let v pečlivě vybraných dubových sudech, které mu dodávají bohatou a vyváženou chuťovou paletu. K dokonalosti je doveden dalším tříměsíčním zráním v sudech po kávovém likéru, což mu dodává unikátní a delikátní aroma kávy. Každý doušek Coloma 8 Y.O. vás přenese do světa tropických dálek a kouzelných příběhů. V chuti tohoto rumu se snoubí jemné tóny vanilky, karamelu a dubu. Za výrobou tohoto skvostu stojí dvě ženy - master blenderky - Sandra Reategui a Judith Ramirez.
Přidejte Coloma 8 Y.O. do své sbírky a objevte nový rozměr luxusu a kvality. Tento rum je ideální volbou pro zvláštní příležitosti i pro chvíle, kdy si chcete dopřát něco výjimečného. Užijte si nezapomenutelné okamžiky s tímto kolumbijským skvostem, který vás okouzlí svou hloubkou a jemností.
Informace o alergenech.
Expres po Praze
Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.Doplňkové parametry
Kategorie: | Karibské rumy |
---|---|
% alkoholu: | 40 |
Objem: | 0,7 l |
Stáří: | 8 let |
Země: | Kolumbie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Hacienda Coloma je rodinné sídlo společnosti ležící v nadmořské výšce 1700 metrů v hornaté části Kolumbie necelých 90 minut cesty autem od Bogoty. V blízkosti se nachází nádherný národní park Sumapaz s nedotčenou přírodou. Hacienda byl původně vyhlášená především pěstováním a výrobou skvělé kávy, posléze také výrobou kávového likéru. Po roce 2005 kolumbijská vláda povolila výrobu destilátů i soukromým společnostem. Majitelé haciendy, rodina Constainova, se nadšeně pustili do výroby destilátů a obohatili své portfolio o unikátní prémiové rumy.
#ShowMore#
Na jejich výrobě se podílejí také dvě ženy – master blenderky – Sandra Reategui a Judith Ramirez. Rum Coloma je vyráběn z melasy, která pochází ze dvou odrůd cukrové třtiny. Dlouhou dobu poté stárne a dozrává v sudech, ve kterých předtím zrál po bourbon. Na závěr je na několik měsíců přemístěn do sudů, ve kterých dozrával místní proslavený kávový likér. Tento neobvyklý finiš dodává rumu zajímavou dochuť a obohacuje ho o zajímavou vůni.
Na haciendě se také stále věnují produkci kávy a pro zájemce připravují zajímavé exkurze včetně možnosti ubytování. Prohlídka začíná v pěstírně kávy, pokračuje přes kávovou plantáž a další zastavení je v „Beneficiaderu“. To je místo, kde se kávová zrna myjí, suší a přebírají. Následuje asi nejdůležitější krok při výrobě kávy: pražení. To je pomalý a tradiční proces, který dodává kávě její charakteristickou barvu a také konečnou vůni a chuť.