Hardy Noces de Perle 0,7 l
Kód: 1207630Související produkty
Detailní popis produktu
Cognac Hardy Noces de Perle je delikátní směs deseti koňaků z nejprestižnější oblasti Grande Champagne. Tato skutečně mimořádná směs obsahuje eaux-de-vie staré 30–60 let, které zrály v sudech z limousinského dubu. Koňak má nádhernou, lákavě hlubokou mahagonovou barvu. Ve vůni ucítíme rozinky a sušené luční květy, chuť je plná, s tóny kandovaného ovoce, skořice a dotekem pepře. Dochuť je velmi dlouhá.
Koňak je lahvován do nádherné křišťálové karafy připomínající slzu ve stylu Art Deco. Hrdlo láhve je opleteno zlatým provázkem. Luxusní dárkový box obsahuje i křišťálový uzávěr, který slouží pro dokonalé uzavření láhve po jejím otevření.
Informace o alergenech. Koňak, konak, conak, napoleon, cognac
Expres po Praze
Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Společnost Hardy byla založena v roce 1863 v městečku Fins Bois v oblasti Cognac ve Francii. Od svého založení se Hardy specializoval na výrobu koňaku a rychle si získal vynikající reputaci v oblasti výroby brandy a vína. Dodnes je jedním z mála rodinných podniků, který je předán z generace na generaci. Firma byla založena Antoninem Hardym, který ji předal svým potomkům. Firma se zaměřuje na využití tradičních metod v kombinaci s moderní technologií, aby produkovala alkohol nejvyšší kvality.
#ShowMore#
Francouzský koňak Hardy
Hardy nabízí širokou škálu koňaků různých věkových kategorií a stupňů kvality. Jejich sortiment zahrnuje jak mladé, tak i ty až po více než sto let staré koňaky. Každý koňak je pečlivě vybrán a stárnut v dubových sudech, aby dosáhl optimální chuti a aromatu. Ty nejlepší jsou pak velmi vyhledávané investiční láhve. Hardy vlastní rozsáhlé vinice v oblasti Cognac, kde pěstuje veškeré hrozny vhodné pro výrobu koňaku požadované kvality. Tato pozice jim umožňuje pečlivě kontrolovat kvalitu surovin, které používají při výrobě. Na celý proces výroby dohlíží hlavní Master Blender, který je zodpovědný za výslednou kvalitu.