Heidel miničokoládka 10 g

Kód: 3002600
Značka: Heidel
15 Kč 1 500 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vynikající mléčná mini čokoláda. Motiv zlaté cihličky, minidobrůtka.

Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 37%.

Složení: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů.

Informace o alergenech.

Heidel miničokoládka 10 g

Expres po Praze

V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
Heidel miničokoládka 10 g

Rychlé dodání

Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
Heidel miničokoládka 10 g

Kamenná prodejna

V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
Heidel miničokoládka 10 g

Alkoholu rozumíme

Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dárkové čokolády
Výrobce: Heidel

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Heidel je tradiční německý výrobce čokolády, který byl založen v roce 1982 a rychle si získal pevné místo na trhu s prémiovými čokoládovými produkty. Heidel, známý svou láskou k detailům a tradičním řemeslným postupům, se specializuje na výrobu vysoce kvalitních čokoládových delikates, které kombinují inovativní až netradiční design s lahodnými chutěmi. Od svého vzniku se společnost soustředí na vytváření čokolád, které nejsou jen gastronomickým zážitkem, ale zaujmou také svým vzhledem, který je v některých případech velmi originální.

   #ShowMore# 

Kvalita čokolády Heidel

Delikatesy Heidel jsou oblíbené nejen v Německu, ale i v mnoha dalších zemích po celém světě. Heidel nabízí širokou škálu čokoládových specialit, včetně pralinek, čokoládových tyčinek, sezónních produktů a dárkových sad. Jejich delikatesy jsou známé svou jemnou a bohatou chutí, což je výsledkem pečlivého výběru surovin a důkladného výrobního procesu. Čokoláda Heidel se pyšní svým uměním kombinovat tradiční německé cukrářské techniky s moderními inovacemi, což umožňuje vytvářet produkty, které uspokojí i ty nejnáročnější milovníky čokolády.