La Maison Du Rhum Guatemala No.5 0,7 l
Kód: 1323435Související produkty
Detailní popis produktu
Destilován z „virgin sugar cane honey“ v kolonách vyhlášené rodinné destilerie Botran v centrální části Guatemaly, kde vyzrává v nadmořské výšce 2300 m.n.m. Stařen systémem SOLERA až 10 let ve dvou druzích sudů po bourbonu (včetně znovu vypražovaných) a po sherry.
Celkem stočeno 5304 láhví!
LA MAISON DU RHUM (LMDR) – je „rumovou pokladnicí“, exkluzívní kolekcí limitovaných edicí vybraných unikátních výrobních šarží rumů z vzácných destinací. Můžete se také podívat na kompletní kolekci rumů La Maison.
Informace o alergenech.
Expres po Praze
Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.Doplňkové parametry
Kategorie: | Karibské rumy |
---|---|
% alkoholu: | 48 |
Objem: | 0,7 l |
Stáří: | až 10 let |
Výrobce: | La Maison |
Země: | Guatemala |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rum La Maison je značka rumu specializující se na nezávislé plnění prémiových rumů. Palírnu na rumové mapě sice nenalezneme, ale dostaneme fantastické rumy ať už ze známých rumových destilerií, tak i ze zapadlých částí rumového světa, které teprve čekají na své objevení. Díky nadšení rumových znalců v La Maison mohou milovníci rumů po celém světě ochutnávat celou řadu lahodných nápojů. Za svou existenci vydala značka již několik řad, které obsahovaly rum napříč světem. Mezi neoblíbenější se řadí rum z Guatemaly, rum z Panamy, mauricijský rum, ale také z méně tradičních destilací, jako je třeba rum z Trinidadu a Tobaga.
#ShowMore#
Výběr rumů pro La Maison
Stejně jako v tradičních palírnách i v La Maison jsou experti na prémiový rum. Tradiční Master Blender tráví většinu své práce v palírně, mistři z La Maison oproti tomu cestují po celém světě. Navštěvují palírny a ochutnávají vzorky. Ty nejlepší nechávají zrát v palírnách po dlouhé roky, než dojde ke stočení již pod značku La Maison. Doba zrání se velmi liší, protože každý sud ovlivňuje destilát jiným způsobem. Smyslem této značky je především ukázat odlišnosti ve výrobních postupech jednotlivých palíren, ať už je to výběrem jednotlivých sudů, ale také vlivem podnebí a místních podmínek, kde se palírna nachází. Tyto edice jsou zároveň velmi limitované, často se jedná o investiční láhve.