Marqués de Berol Tinto Semidulce 0,75 l
Kód: 2609130Související produkty
Detailní popis produktu
Toto polosladké španělské červené víno má barvu vyzrálých třešní s rubínovými odlesky a příjemnou ovocnou vůni. Marqués de Berol TINTO SEMIDULCE je příjemné s vůní černého ovoce v harmonii s kořenitými tóny a náznaky minerality. V závěru se taniny příjemně spojí se příjemnou sladkostí.
Marqués de Berol TINTO SEMIDULCE si nejlépe vychutnáte k pokrmům z červeného a zvěřinového masa, například z jelena, zajíce nebo krůty. Hodí se i ke kořeněným jídlům, uzeninám nebo k vyzrálým sýrům. Doporučujeme podávat vychlazené na 16 °C. Odrůda: 100% Tempranillo. Obsah cukru se může mírně lišit dle ročníků. Alergeny: obsahuje siřičitany.
Expres po Praze
Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Španělské vinařství Marques de Berol se nachází v nadmořské výšce 450 m a 125 m přímo nad řekou Arga. Podloží vinic jsou jílovito-vápenité půdy z naplavenin, s výborným odvodněním díky přítomnosti velkých balvanů. Tyto půdy a zároveň podnebí jsou ideální pro pěstování různých odrůd vína - Tempranillo, Merlot, Viura, Syrah, Cabernet Sauvignon nebo Garnacha. Díky srážkám 350 litrů za rok a 2000 hodinám slunečního svitu, kontrole řezu révy a zavlažování umožňuje získat hrozny vynikající kvality. Některé keře vinné révy jsou přitom staré více než 50 let a rostou na nich šťavnaté a sladké hrozny. Samotné vinice vinařství Marqués de Berol mají tisíciletou historii.
#ShowMore#
Tradice a moderní technologie
Vinařství je vybaveno veškerým potřebným zařízením pro přípravu, výrobu a skladování vína. Na vlastních vinicích ve vinařství Marqués de Berol se tak nejen pěstují a sklízí hrozny, ale také vyrábí víno. Ve vinařství procházejí hrozny mnoha procesy, které jsou prováděny co nejšetrněji, aby se z hroznů získaly ty nejlepší vlastnosti. To vše za použití tradičních postupů a zároveň moderních technologií. V průběhu těchto procesů je kombinace každodenní chemicko-fyzikální analýzy společně s degustací a znalostmi vinařů tím, co dává vínům jejich osobitost.
Enolog Manuel Rojas
Manuel Rojas má více než 50letou praxi enologa a odborníka na španělské víno a pokračuje tak v tradici své rodiny. Jeho hluboké znalosti, moudrost a dlouholeté zkušenosti jsou duší vín Marqués de Berol společně s jeho krédem:
"Když skvělé víno dosáhne dokonalosti, mé srdce se naplní melancholií."