Naga Anggur Red Wine Cask Finish 0,7 l
Kód: 1297040Související produkty
Detailní popis produktu
Naga Anggur symbolizuje spojení mezi indonéským rumem a vínem, Saint Emilion s NAGA Java Reserve a Château Pas de l'Ane. Proces zrání probíhá ve francouzských dubových sudech, které obsahovaly Château pas de l'Ane 2018 Saint Emilion Grand Cru po dobu 18 měsíců. Pak se sudy naplní 65% Naga Java Reserve rumem, který předtím zrál 4 roky v teakovém dřevě a 3 roky v sudech po bourbonu. Díky tomu rum Naga Anggur získal perfektně vybalancované pikantní tóny rumu a vína s plnou dřevitosti.
Informace o alergenech.
Expres po Praze
Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.Doplňkové parametry
Kategorie: | Karibské rumy |
---|---|
% alkoholu: | 40 |
Objem: | 0,7 l |
Výrobce: | Naga |
Země: | Indonésie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Naga je prémiový rum pocházející z ostrova Jáva v Indonésii. Jeho historie sahá až do nizozemského koloniálního období, kdy byl ostrov známý především pro výrobu kvalitního koření, které se dostávalo na evropský trh. Během tohoto období na ostrově i přilehlých oblastech vzkvétalo zemědělství. Docházelo k pěstování exotických plodin, což vedlo k velkému zvýšení životní úrovně. Název Naga je odvozen od hinduistické a buddhistické mytologie, kde je drak Naga symbolem síly a moci.
#ShowMore#
Výroba rumu Naga
Způsob výroby rumu Naga je podobný tradičnímu postupu výroby, avšak s několika unikátními prvky. Rum je destilován z místní cukrové třtiny, která je díky vulkanickému podloží bohatá na přírodní cukry. Naga používá kombinaci tradičních měděných kotlů a moderních destilačních technik, což přispívá k vytvoření bohatého a komplexního profilu chuti. Zmíněným unikátním prvkem je kombinace různých sudů pro staření rumu v místním klimatu. Vysoké teploty a vysoká vlhkost pomáhají k rychlejšímu zrání rumu a ovlivňují tak tekutinu uvnitř sudu. Andělský podíl je v tomto případě vyšší než u rumů z jiných částí světa.
Jak pít rum Naga
Indonéský rum Naga se postupně dostává na Evropský trh a jeho popularita je čím dál větší. Je to především díky unikátní chuti, díky které se odlišuje od ostatních značek. K unikátnosti přispívá také originální design láhví, díky čemuž je tento rum originálním dárkem pro všechny rumové nadšence. Nejlépe si ho vychutnáte samotný v pokojové teplotě, ale také jako letní drink. Rum Naga je důkazem, že indonéský rum má svou tradici a pro karibský rum je tak velkou konkurencí