Naga Pearl of Jakarta 0,7 l

Kód: 1297020
Značka: Naga
1 089 Kč 1 555,71 Kč / 1 l
Skladem
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Naga Pearl of Jakarta překvapí dokonalou rovnováhou mezi aroma a chutí. Vyrábí se z melasy, pomalou fermentací, do které se postupně přidávají červené sladové kvasnice. Destilace rumu probíhá v severní části ostrova Java podle autentických asijských technik. Výsledný rum je směsí dvou destilací - tradiční kotlíkové a kolonové. Následně rum stárne v sudech z teakového dřeva, později v dubových sudech po bourbonu. Výsledkem je jedinečný rum oceňován znalci a milovníky rumů.

Informace o alergenech.

Naga Pearl of Jakarta 0,7 l

Expres po Praze

V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes!
Naga Pearl of Jakarta 0,7 l

Rychlé dodání

Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.
Naga Pearl of Jakarta 0,7 l

Kamenná prodejna

V přátelském prostředí poradíme s výběrem.
Naga Pearl of Jakarta 0,7 l

Alkoholu rozumíme

Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Karibské rumy
% alkoholu: 42,7
Objem: 0,7 l
Výrobce: Naga
Země: Indonésie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Naga je prémiový rum pocházející z ostrova Jáva v Indonésii. Jeho historie sahá až do nizozemského koloniálního období, kdy byl ostrov známý především pro výrobu kvalitního koření, které se dostávalo na evropský trh. Během tohoto období na ostrově i přilehlých oblastech vzkvétalo zemědělství. Docházelo k pěstování exotických plodin, což vedlo k velkému zvýšení životní úrovně. Název Naga je odvozen od hinduistické a buddhistické mytologie, kde je drak Naga symbolem síly a moci.

   #ShowMore# 

Výroba rumu Naga

Způsob výroby rumu Naga je podobný tradičnímu postupu výroby, avšak s několika unikátními prvky. Rum je destilován z místní cukrové třtiny, která je díky vulkanickému podloží bohatá na přírodní cukry. Naga používá kombinaci tradičních měděných kotlů a moderních destilačních technik, což přispívá k vytvoření bohatého a komplexního profilu chuti. Zmíněným unikátním prvkem je kombinace různých sudů pro staření rumu v místním klimatu. Vysoké teploty a vysoká vlhkost pomáhají k rychlejšímu zrání rumu a ovlivňují tak tekutinu uvnitř sudu. Andělský podíl je v tomto případě vyšší než u rumů z jiných částí světa.

Jak pít rum Naga

Indonéský rum Naga se postupně dostává na Evropský trh a jeho popularita je čím dál větší. Je to především díky unikátní chuti, díky které se odlišuje od ostatních značek. K unikátnosti přispívá také originální design láhví, díky čemuž je tento rum originálním dárkem pro všechny rumové nadšence. Nejlépe si ho vychutnáte samotný v pokojové teplotě, ale také jako letní drink. Rum Naga je důkazem, že indonéský rum má svou tradici a pro karibský rum je tak velkou konkurencí