A.H.Riise XO Explorer CZ

V září 2024 přichází na český trh A.H.Riise XO Explorer CZmimořádná limitovaná edice v českém jazyce. Tento unikátní destilát byl vytvořen speciálně pro české milovníky rumů a sběratele, kteří oceňují výjimečnou kvalitu a jedinečnou historii, která se s touto značkou pojí.

Limitovaná edice s jedinečným charakterem

A.H.Riise Old St. Croix XO Explorer CZ je součástí série XO Explorer, která zahrnuje několik limitovaných edic určených pro celkem 10 různých zemí světa. Edice pro Českou republiku je však výjimečná tím, že je určena výhradně pro tento trh a obsahuje pouze 6957 číslovaných lahví. Tento fakt z ní činí zajímavý sběratelský kousek.

Tento destilát je směsí vysoce kvalitních rumů ze Západní Indie a Střední Ameriky, které zrají v pečlivě vybraných dubových sudech. Výsledkem je harmonický a vyvážený nápoj s bohatým a komplexním chuťovým profilem, který zaujme každého milovníka prémiových destilátů. Každá kapka tohoto výjimečného destilátu odráží nejen bohatou historii a tradici značky A.H.Riise, ale také odhodlání a vášeň, která stojí za každou lahví.

Pocta dobrodruhům a českým průkopníkům

Albert Heinrich Riise, zakladatel značky A.H. Riise, nebyl jen lékárníkem, ale také vášnivým dobrodruhem, který během svého působení v Karibiku neúnavně zkoumal místní faunu a flóru. Série XO Explorer je poctou těmto průkopníkům, kteří se nebáli vydat do neznámých koutů světa a přispěli k jeho poznání. Edice A.H.Riise XO Explorer CZ vzdává hold českým vědcům a badatelům, kteří svou prací obohatili naše znalosti a přinesli České republice světové uznání.

Tento rum je také oslavou českých spisovatelů, hudebníků, režisérů a dalších umělců, kteří svým dílem inspirovali a nadále inspirují nové generace. Nezapomíná ani na průkopníky v oblastech chemie, dobývání vesmíru a nanotechnologií, jejichž přínos je neocenitelný. Český A.H.Riise XO Explorer CZ je tedy nejen nápojem, ale i symbolem českého inovátorského ducha.

Skvělý tip pro české sběratele a milovníky rumu

A.H.Riise XO Explorer CZ je dokonalým doplňkem každé sbírky a také ideálním dárkem pro každého, kdo ocení kvalitní rum a jedinečnost této edice. Nejenže nabízí výjimečný chuťový zážitek, ale také představuje kus historie, který lze mít doma. S omezeným počtem lahví je tento rumový skvost skutečnou raritou, která potěší nejen vaše smysly, ale také duši každého sběratele. 

Objednejte si svůj A.H.Riise XO Explorer v češtině na našem e-shopu a staňte se majitelem jedné z těchto exkluzivních lahví. Připijte si na české dobrodruhy a jejich nezměrný přínos světovému poznání.