Čokoláda Ajala
Metoda zpracování se blíží postupům, používaných v dobách, kdy se čokoláda začínala vyrábět. Kakaové boby jsou šetrně praženy, pomalu mlety žulovými kameny, temperovány a ručně baleny do tištěného papíru calico s prvorepublikovými vzory. Tímto Ajala také odkazuje na velkou tradici výroby čokolády a cukrovinek v Česku, kdy za první republiky bylo Česko 3. největší zpracovatel kakaových bobů na světě.
Cílem této malé čokoládové manufaktury je znovu ukázat, jak doopravdy chutná čokoláda. Čokoláda je připravována pouze z těch nejkvalitnějších kakaových bobů a panely (sušená třtinová šťáva). Není přidáváno žádné další čokoládové máslo, žádné jiné tuky nebo zjemňovadla typu sojový lecitin nebo mléko. Snahou je vyzdvihnout opravdovou chuť kakaových bobů a dát lidem možnost ochutnat i variace s kořením a oříšky.