Koňak podepsaný od hudební legendy

V Praze se 2. září 2024 odehrála na hudební scéně událost, na kterou mnozí dlouho čekali. V rámci svého mezinárodního rozlučkového turné „The Last Waltz“ do historické Lucerny zavítal světově proslulý zpěvák Engelbert Humperdinck. Tento legendární umělec, který se proslavil hity jako Release Me či Quando Quando Quando, nepřestává fascinovat svou energií, charismatem a vášní pro hudbu i po šesti dekádách svého vystupování. Na koncertě v Praze předvedl nezapomenutelnou show plnou emocí, nostalgie, ale především lásky k hudbě.

Milovník dobrého pití

Engelbert Humperdinck však není pouze ikonou světové hudby. Je také známý svou vášní pro vybrané a kvalitní koňaky. A právě z tohoto důvodu se na nás obrátil Mgr. Martin Krupička, zakladatel mezinárodní soutěže Czech National Spirits Competition s žádostí poskytnout tomuto legendárnímu zpěváku mimořádný koňak, který mu bude věnován na památku jeho návštěvy Prahy.

Prémiový koňak Deau X.O.

Po důkladném výběru jsme se rozhodli pro Deau X.O., prémiový koňak z naší nabídky, který je charakteristický svou jemností, hloubkou a bohatým aroma. Tento koňak v sobě ukrývá rafinovanost a sofistikovanost, tedy přesně to, co milovníci koňaků oceňují. Na koncertě jsme měli tu čest se s Engelbertem Humperdingem osobně setkat a na památku nám podepsal dvě lahve tohoto skvělého koňaku.

Sběratelské skvosty

Tyto lahve nyní mají mimořádnou hodnotu, nejen díky své kvalitě, ale především díky podpisu tohoto světového umělce. Je to symbol jeho návštěvy Prahy a nezapomenutelného večera, který jsme společně s jeho ostatními fanoušky měli příležitost prožít. Pro milovníky kvalitních destilátů nebo naopak pro obdivovatele tohoto mimořádného umělce, je to neopakovatelná příležitost vlastnit něco opravdu výjimečného – podepsaný koňak Deau X.O.

Kdo je Engelbert Humperdinck?

Engelbert Humperdinck, rodným jménem Arnold George Dorsey, se narodil 2. května 1936 v Madrasu (dnešní Čennaí) v Indii. Tento britský zpěvák patří mezi nejúspěšnější umělce své generace a jeho kariéra, která trvá více než šest desetiletí, je plná nezapomenutelných hitů a milionů prodaných desek. Získal celkem 63 zlatých a 24 platinových desek a jako jeden z mála umělců má svou hvězdu na chodníku slávy v Hollywoodu i Las Vegas. Proslavil se v 60. letech, kdy doslova dobyl svět se svou baladou Release Me, která se stala jedním z nejprodávanějších singlů všech dob. Tato píseň nejenže zlomila rekordy, ale také odsunula skupinu The Beatles až na druhé místo v britské hitparádě.

Mimořádně bohatá kariéra

Další slavné hity, jako The Last Waltz, Quando Quando Quando či A Man Without Love, se staly nadčasovou klasikou a dodnes rezonují mezi posluchači po celém světě. Engelbert je známý svým charismatem, hlubokým hlasem a romantickými texty, které si získaly srdce fanoušků napříč generacemi.

Během své kariéry prodal více než 140 milionů desek, získal četná ocenění a vystupoval na prestižních pódiích po celém světě. Jeho hudba je synonymem pro romantiku, eleganci a nadčasovost. Engelbert Humperding však není pouze zpěvákem, ale i skutečnou ikonou hudebního průmyslu, jehož přínos je oceňován jak kritiky, tak širokou veřejností.

I ve svých osmdesáti letech zůstává aktivní, pravidelně koncertuje a dokazuje, že jeho vášeň pro hudbu a schopnost oslovit publikum stále funguje. Engelbert Humperdinck je živoucí legendou, jejíž odkaz v hudebním světě bude trvat i pro další generace.