Oliver & Oliver u nás: rumy s podpisem prezidenta

Minulý týden jsme měli tu čest přivítat v naší kamenné prodejně zástupce renomované společnosti OLIVER, která sídlí v srdci Karibiku, v Dominikánské republice. Tato společnost, jejíž historie sahá až do roku 1874, se specializuje na výrobu prémiových rumů a jejich zástupci nás přijeli nejen navštívit, ale také nás seznámit se svými novinkami.

Máximo Lopez - prezident společnosti Oliver

Návštěva byla o to výjimečnější, že nás osobně navštívil prezident společnosti, pan Máximo Lopez, který je již šestou generací rodiny Oliverů, jež stojí za tímto jedinečným rumovým impériem. Spolu s ním dorazili také Rodrigo Herrera, komerční ředitel a Walter Aguilar, globální exportní konzultant. Bylo nám ctí je u nás přivítat. Kromě jiného jsme se dozvěděli o novinkách, které společnost OLIVER chystá. Představili nám také nový design lahví jejich oceňovaných rumů QRM a rumů Opthimus, které zaujmou nejen svou chutí, ale nyní i skutečnou vizuální elegancí. Během rozhovorů jsme se zaměřili na naše zkušenosti s prodejem rumů, co naši zákazníci preferují, kde vnímáme potenciál pro růst, a kde naopak vidíme možné rezervy. 

Podepsané láhve

Na závěr návštěvy nám Máximo Lopez vlastnoručně podepsal celkem 16 láhví z jejich produkce, především se jednalo o ikonické rumy Puntacana. Tyto mimořádné lahve s jeho vlastnoručním podpisem jsme zařadili do našeho sortimentu, aby si je naši zákazníci mohli zakoupit. Máximo nám také ve své rodné mateřštině napsal vzkaz na sklo, který tak bude připomínat tuto jeho velmi přátelskou a inspirativní návštěvu:

"Abrazos para mis amigos de Best Drink y sus clientes de República Checa. De... Máximo"

neboli: 

"Objímám své přátele z Best Drink a jejich zákazníky v České republice. Od... Máximo"

O společnosti OLIVER

Společnost OLIVER, oficiálně známá jako Oliver & Oliver Internacional, má dlouhou a fascinující historii, která sahá až do 19. století. Rod Oliverů začal svou cestu výrobou rumu na Kubě již v roce 1874. Po politických změnách na Kubě se rodina rozhodla přesunout své aktivity do Dominikánské republiky, kde pokračují ve výrobě rumů té nejvyšší kvality.

Jejich prémiové dominikánské rumy se vyrábějí podle tradičních kubánských receptur, které kombinují dlouhou historii s moderními technologiemi. S nadsázkou se tak dá říci, že se vlastně jedná o kubánské rumy z Dominikánské republiky. V každém případě jsou značky jako Puntacana, Opthimus a QRM dnes známé po celém světě a jsou skvělé jak pro znalce rumů, tak i pro nováčky, kteří hledají jedinečný zážitek. Portfolio společnosti Oliver je velmi široké a patří do něj i další značky: rum Presidente, Cubaney, Unhiq nebo rum Exquisito.

Společnost Oliver & Oliver je známá svou vášní pro inovace a neustálým hledáním dokonalosti. Důraz se zde klade především na stárnutí rumů, které probíhá v pečlivě vybraných sudech, a to až po dobu několika desítek let. Tento proces dává rumům jedinečnou chuť, kterou si již zamilovali milovníci prémiových destilátů po celém světě.

Exkluzivní nabídka podepsaných láhví

Nyní máme možnost vám nabídnout některé z podepsaných láhví rumů Puntacana, které byly signovány Máximem Lopezem, prezidentem společnosti Oliver & Oliver. Tyto lahve budou v prodeji jen ve velmi omezeném množství (část si ponecháme v našem archivu), takže doporučujeme neváhat s nákupem. Využijte příležitosti a zakupte si jedinečný kousek historie spojený s osobním dotykem zástupce rodiny Oliverů.