Paul Giraud Napoleon Grande Champagne 0,7 l
Kód: 1205000Související produkty
Detailní popis produktu
Paul Giraud Napoleon je minimálně 15 let zrající koňak z nejprestižnější oblasti Grande Champagne. Chuť je bohatá, elegantní, mírně nasládlá, medová s tóny švestek, zároveň však také mírně dřevitého a kořeněného charakteru. Dokonalé vyvážení mezi ovocností a stářím.
Rodina Giraudů pěstuje víno již od r. 1650. V současnosti jí patří 35ha vinic v Grande Champagne osázených téměř výhradně odrůdou Ugni Blanc. Při pěstování se používá minimum chemických postřiku a víno se sklízí ručně. Koňaky značky Paul Giraud dostaly řadu mezinárodních ocenění.
Informace o alergenech. Koňak, konak, conak, napoleon, cognac
Expres po Praze
Rychlé dodání
Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned.Kamenná prodejna
V přátelském prostředí poradíme s výběrem.Alkoholu rozumíme
Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Paul Giraud je jedním z tradičních výrobců koňaku, nacházející se v srdci regionu Grande Champagne ve Francii, oblasti známé produkcí nejkvalitnějších koňaků na světě. Rodina Giraud se věnuje výrobě koňaku již od roku 1650. Od té doby své výrobní postupy neustále zdokonalují, stejně jako své hluboké znalosti v tomto umění. Za každou cenu se také snaží udržet tradiční postupy výroby tak, jako tomu bylo u předchozích generací. Tyto aspekty se následně odráží v každé láhvi, protože společně vytváří nezaměnitelný charakter, pro jaký je tento francouzský koňak tolik populární.
#ShowMore#
Výroba koňaku Paul Giraud
Koňak Paul Giraud není oblíbený pouze ve Francii, ale i v mnoha dalších zemích, kde je vyhledáván pro svou mimořádnou chuť a kvalitu. Produkty společnosti Giraud se vyznačují jemností a hloubkou chuti, což je výsledkem pečlivého zrání v dubových sudech a použití výhradně hroznů z prestižní oblasti Grande Champagne. Destilace probíhá v tradičních měděných kotlích, a koňak zraje po mnoho let v dubových sudech, kde získává své charakteristické aroma a chuťové nuance. Na rozdíl od většiny konkurenčního brandy se snaží být cognac Paul Giraud cenově dostupný tak, aby si ho mohla vychutnat široká veřejnost.
Alternativy koňaku Paul Giraud
Koňak Paul Giraud tak zůstává symbolem kvality a tradice, který si zachovává svou pověst jednoho z nejlepších koňaků na světě. Šíří tak slávu francouzského umění ve výrobě alkoholu. Mimo koňak se ke slovu dostává také více armaňak, což je příbuzné brandy z jiné francouzské oblasti. Oblíbený zejména v jižních zemích je calvados, což je destilát z jablek. A konečně také pravé francouzské šampaňské, které si dlouhodobě drží náskok ve světě bublinek. Byť se stále více dostává do popředí jiné šumivé víno, kterým je italský národní nápoj prosecco.