Sharon Sue Hang Baksh
Sharon Sue Hang Baksh, Master Blender rum El Dorado, zahájila svou kariéru v oboru výroby rumu ve společnosti Demerara Distillers Limited jako chemička v roce 1995 po absolvování univerzity s bakalářským titulem z chemie. Sharon Baksh začínala v oddělení zajišťování kvality a v organizaci zastávala řadu pozic včetně vedoucího zajišťování kvality, ředitele pro zajišťování kvality a technického ředitele. Je také držitelem titulu MBA v oboru řízení podniku.
Když si s ní promluvíte o její roli Master Blender ve společnosti, je zřejmé, že právě zde se projevuje její vášeň. Navzdory svému přírodovědnému vzdělání Sharon trvá na tom, že míchání rumu "je spíše výtvarné umění než věda", a vysvětluje, že kouzlo, které vytváří, vychází ze spojení více než 300leté tradice s vědou. Má výjimečný čich, který zdokonaluje více než dvacetiletým tréninkem, a paměť na data a rumové tóny. Má na starosti celé portfolio rumů El Dorado, přes klasické 8 – 25leté rumy až po limitované edice El Dorado Single Still.
Sharon Baksh si nesmírně cení své role strážkyně rumové tradice značky El Dorado a je odhodlána pokračovat v odkazu značky i do budoucna.