Domovem tohoto mexického rumu je stát Veracruz, který je také známý pro svou dlouhou tradici výroby alkoholu. Je to tedy právě zde, kde se rum Dead Head destiluje, zraje v dubových sudech po dlouho roky a kde se nakonec také lahvuje do svým ikonických designových láhví. Před vytvořením konečného produktu ale musí v palírně projít cestu jako v každé jiné značce. Prvním krokem je výběr a sklizení cukrové třtiny a destilace ve starých měděných kotlích. Poté je rum umístěn do sudů z amerického bílého dubu. Zrání musí probíhat nerušeně po několik let, aby rum získal svou charakteristickou chuť a aroma.
#ShowMore#
Láhve rumu Dead Head
Jedním z nejvýraznějších prvků Deadhead Rumu je jeho unikátní design lahví ve tvaru opičí hlavy, což přitahuje pozornost a dává značce svůj charakteristický vzhled. Tyto láhve se vždy liší podle druhu rumu, který je lahvován. V nabídce tak nalezneme více druhů, ať už jde o tmavý rum různého stáří, nebo ochucený rum. Každá varianta má své vlastní jedinečné vlastnosti a chuťové profily, které oslovují různé preference a chutě spotřebitelů. Mexický rum Dead Head si tak můžete vychutnat podle Vašich preferencí, a to buď samotný, nebo v prémiovém drinku. Ty nejlepší koktejly na léto si zaslouží kvalitní karibský rum.
Pro co nejpohodlnější používání webu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Při jakékoliv volbě nastavení cookies nám zároveň potvrzujete, že vám již bylo 18 let.Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím". Více informací zde.