Rodinné vinařství Morais Rocha Wines vzniklo teprve před patnácti lety, přesto však působí jako by tady bylo odjakživa. Do puntíku se tu dodržují starodávné techniky nejen při pěstování a sklizni vinné révy, ale i při jejím zpracování. Zralé sladké hrozny jsou nejprve šetrně ručně sbírány a poté rychle převezeny do vinařství. Samotná výroba je již velmi moderní, víno zraje v nerezových kádích nebo dřevěných sudech. V tancích z nerezu se nechává zrát víno určené k rychlé spotřebě, ponechává si tak svou svěžest a chuť typických portugalských odrůd. Část vín dozrává v sudech z amerického nebo francouzského dubu, některá z nich až 24 měsíců. Tato vína mají potom velký potenciál k dalšímu zrání v láhvi, kde mohou zrát dalších 5–15 let.
Pro co nejpohodlnější používání webu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Při jakékoliv volbě nastavení cookies nám zároveň potvrzujete, že vám již bylo 18 let.Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím". Více informací zde.