Rodina Navarre působí v regionu Angumois od 14. století, samotný cognac začali produkovat v 18. století. Vlastní jedenáct hektarů vinic exkluzivně situovaných v centru Grande Champagne. Z těchto jedenácti hektarů je 6 % vyhrazeno odrůdám Folle Blanche a Colombard. Na zbytku vinic se nejčastěji pěstuje odolná réva Ugni Blanc. Při výrobě svých produktů se rodina drží původních tradic a postupů. Ruční sběr hroznů, nepřetržitá kontrola destilace a dlouhého zrání je pro tento unikátní "koňakový dům" samozřejmostí. Destilace probíhá v malém měděném kotli typu alambic. Na kompletní výrobu od sběru hroznů až po lahvování si osobně dohlíží pan Jacky Navarre. Cognac zraje v dubových sudech z oblasti Limousin v nejtěsnější blízkosti řeky Charente, na krásném rodinném pozemku. Rodina Navarre zastává moto „nechť příroda vykoná většinu práce sama“. Při výrobě se proto nepoužívají žádné filtrační procesy a nejsou použita žádná aditiva. Jacky Navarre se v regionu těší velkému respektu a je právem nazýván pravým „artisan“ producentem.
Žádné produkty značky Navarre nebyly nalezeny...
Pro co nejpohodlnější používání webu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Při jakékoliv volbě nastavení cookies nám zároveň potvrzujete, že vám již bylo 18 let.Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím". Více informací zde.