Tequila Olmeca se vyrábí v oblasti Jalisco v Mexiku a pyšní se používáním tradičních postupů výroby tequily, včetně použití agáve z této oblasti. Agáve je základní surovinou pro tequilu a je třeba ji pečlivě zpracovat a destilovat, aby se z ní získala vysoká kvalita a chuť. Že je v tomto směru Olmeca více než úspěšná svědčí fakt, že se řadí mezi nejoblíbenější značky nejenom pro nejlepší koktejly na léto, ale i pro samotné pití. Ve svém portfoliu nabízí standardní tequily - Blanco, Reposado, Anějo a Extra Anějo. Místní Masters Blenders vydají jednou za čas také limitované edice své tequily, ty jsou však ihned vyprodány. Jedná se o láhve, které mají skvělý potenciál stát se investiční láhví.
#ShowMore#
Jak pít tequilu Olmeca
Mexická tequila Olmeca je populární po celém světě a často se používá v koktejlech, jako je Margarita, nebo se konzumuje samostatně. V Evropě se pije tequila se solí a limetkou, jde včas pouze o marketingový tah. Správně se pije bez jakýchkoliv přísad - tedy samotná tequila v pokojové teplotě. Do koktejlů se nejčastěji používá Olmeca Blanco. Je to především díky své výraznější chuti. Značka si získala dobrou pověst díky své kvalitě a tradici, což ji činí oblíbenou volbou pro milovníky tequily po celém světě. Je také volbou číslo jedna pro většinu barmanů po celém světě, kteří ji používají při svých show.
Pro co nejpohodlnější používání webu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Při jakékoliv volbě nastavení cookies nám zároveň potvrzujete, že vám již bylo 18 let.Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím". Více informací zde.