Vše začalo v roce 1938, kdy Alejandro Hernández a Luis Toro založili palírnu v Caracasu. Toto místo bylo přímo zrozené k výrobě rumu, který bude mít předurčeno oslovit širokou veřejnost a který by mohl navždy změnit historii venezuelského rumu. Pomoci k tomu měly především jedinečné podmínky, jako je klima vytvořené kombinací hor, džungle a pobřeží, jejichž kombinace vytváří téměř magickou směs, jejíž kouzlo bylo cítit v každé kapce tohoto mimořádného rumu. Hernández a Toro nejen že vytvořili rum jako žádný jiný, s nesrovnatelnou intenzitou a bohatostí chutí, ale byli skutečnými inovátory ve světě výroby rumů a stanovili nové standardy pro venezuelský rum, když poprvé prosadili minimální dobu zrání na 2 roky. Trvání na zrání rumu v sudech a využívání tepla a vlhkosti jeho okolí vytváří nezaměnitelnou chuť, která je po celém světě nesmírně populární. Pro všechny palírny tak bylo ještě více otevřené téma, jak sud ovlivňuje zrání destilátu.
#ShowMore#