Historie společnosti Pircher sahá až do 19. století, kdy byla založena jako malý rodinný podnik, který se zabýval výrobou tradičních italských destilátů a likérů. V té době byl soustředěn výhradně na regionální trh. Postupem generací se společnost Pircher rozrostla a začala expandovat i za hranice svého domovského kraje. Důraz na kvalitu a tradiční výrobní postupy pomohly získat uznání jak na domácím, tak i zahraničním trhu.
#ShowMore#
Pircher a výroba
V průběhu 20. století společnost prošla procesem modernizace svých výrobních zařízení a procesů. Moderní destilační přístroje, inovativní přístup k výrobě společně se zachováním rodinných tradic pomohlo zvýšit efektivitu výroby a zachovat pověstnou kvalitu. Ovocné destiláty Pircher tak dokázaly uspokojit poptávku na trhu a zároveň zvýšit kredit společnosti díky nevšední kvalitě ovocné pálenky. Díky tomu tato rodinná značka dokázala prorazit nejen v Evropě, ale také v USA, kde v té době dominoval bourbon.
Grappa Pircher
Ovocné pálenky Pircher nezahrnují pouze známé destiláty jako je hruškovice, slivovice či meruňkovice, ale také Italský národní nápoj Grappa. Ten se destiluje z vinných výlisků. Ještě na konci 20. století měl tento nápoj špatnou pověst. Dnes však získal zpět svou zašlou slávu, a to především díky společnostem jako je Pircher, které jeho výrobě věnují náležitou péči a nadšení. Nejen ovocná pálenka, ale také smetanový likér jsou žádané ingredience, které dokonale zvýrazní nejlepší koktejly na léto.
Pro co nejpohodlnější používání webu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Při jakékoliv volbě nastavení cookies nám zároveň potvrzujete, že vám již bylo 18 let.Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím". Více informací zde.